Serveis

Projectem i representem idees arquitectòniques

 

Creem un modelat 3D a partir del projecte. Aplicant textures, il·luminant correctament els espais i amb una postproducció final amb Photoshop generem renders hiperrealistes, que faciliten descriure les sensacions i el volum de l'espai al client.

Es necessari subministrar la màxima informació del projecte per poder agilitzar l'execució del modelat 3D, amb això ens referim a tots els plànols en format CAD (planta, alçats, seccions, detalls del mobiliari, etc), així com fotografies de l'espai per facilitar la comprensió i poder ser utilitzades en la postproducció final amb Photoshop. D'aquesta manera els renders hiperrealistes assoliran la màxima exactitud integrant el projecte a la realitat existent.

 

Plànols 

Propodsem diferents acabats per diferents necessitats

# Modelat 3D sense textures

Amb una definició amb escala de grisos, aquest acabat serà suficient per a la presentació d'un avantprojecte al client per poder visualitzar el volum de l'espai.

# Render Hiperrealista

Renderitzant el model 3D, aquest acabat servirà per a la presentació del projecte final. El client podrà visualitzar l'espai tal i com serà un cop finalitzada l'obra.

CREACIÓ DE RENDERS 360º

 

Per obtindre una nova visió del seu espai oferim la visualització 360º on podrà tindre total llibertat de moviment per poder veure cada un dels detalls que l'integren.

 

Tot això gràcies a qualsevol programa de visualització en 360º online (www.roundme.com, www.descargas360.com entre d'altres) i el render que generarem.

 

 

OFERTA PAQUET CUINA

 

Oferim als nostres clients una oferta per a renders de projectes de cuina!

 

Aquesta oferta consta de dos o tres vistes segons necessitats del projecte i designades pel client a un cost inferior d'un projecte de les mateixes caracteristiques.

Per més informació posis en contacte amb nosaltres!

render, renders, lleida, imatges fotorealistes, imagenes fotorealistas, infografia, infografies, infografias, projecte 3d, proyecto 3d, imagen 3d, imatge 3d